nepoznate osobe

U Štitaru pokopane dvije N.N. osobe koje su poginule na autocesti A3

Ilustracija (Ivica Galović/PIXSELL)

Nepoznate osobe pokopane su u Štitaru, a načelnik želi proširiti riječ o stradalima ne bi li informacija stigla i do njihovih obitelji

Početkom kolovoza na autocesti A3 nedaleko od graničnog prijelaza Bajakovo smrtno su stradale dvije osobe. One su danas i sahranjene na mjesnom groblju u Štitaru, prenosi Budica.

Na njih je vozilom naletio 50-godišnji vozač, a nakon što ih je odbacio, na njih je naletjelo još dva vozila njemačkih registracijskih oznaka.

Kako kod sebe nisu imali nikakve dokumente, policija nije uspjela utvrditi njihov identitet niti vratiti ih njihovim obiteljima pa su sukladno dužnosti i obavezi morali biti sahranjeni na području općine u kojoj su i stradali.

“Dostojno i dostojanstveno smo ih sahranili, neka počivaju u miru. Ovim putem molim sve medije da prenesu vijest o tome da su sahranjeni na štitarskom groblju. Živimo u vremenima modernih tehnologija pa nije nemoguće da netko od rodbine poginulih nekim internetskim alatima potraži svoje nestale najmilije”, poručio je općinski načelnik Štitara Stjepan Gašparović.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest