nova gradiška

U masovnoj tučnjavi 11 privedenih

Željko Lukunić/PIXSELL

U nedjelju u 4:45, policija je primila dojavu o sukobu u ugostiteljskom objektu na području Nove Gradiške, gdje je došlo do naguravanja između više osoba, koje su kasnije nastavile sukob na ulici

Policija u Brodsko-posavskoj županiji zabilježila je nekoliko slučajeva narušavanja javnog reda i mira tijekom subote i nedjelje.

U nedjelju u 4:45, policija je primila dojavu o sukobu u ugostiteljskom objektu na području Nove Gradiške, gdje je došlo do naguravanja između više osoba, koje su kasnije nastavile sukob na ulici. U vezi s incidentom, u policijsku postaju privedeno je 11 osoba, nad kojima se provodi kriminalističko istraživanje, nakon čega će protiv njih biti podnesene odgovarajuće prijave nadležnom sudu.

U subotu, oko 19:35, na području Policijske postaje Okučani, došlo je do sukoba između dva muškarca u dobi od 30 i 44 godine, koji su se prvo posvađali, a zatim i potukli u ugostiteljskom objektu. Gosti su ih razdvojili, a 44-godišnjak je napustio mjesto događaja prije dolaska policije.

Također u subotu, oko podneva, 43-godišnjak je u ugostiteljskom objektu na području Slavonskog Broda zaprijetio smrću 53-godišnjaku.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest