vikend izvješće prometne policije

Alkoholna vikend rekorderka je 27-godišnjakinja. Policija ju zaustavila u tri ujutro, pogledajte koliko je napuhala

Grgo Jelavic/PIXSELL

Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 2.650 eura ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 bodova

Za vikend na području PU osječko-baranjske u nadzoru prometa evidentirano je sedam vozača osobnog automobila, jedan biciklist i jedan vozač teretnog automobila, koji su sudjelovali u prometu pod utjecajem alkohola.

Najveća prisutnost alkohola evidentirana je u subotu u 3,10 sati u Čemincu, kada je u nadzoru prometa zaustavljena 27-godišnja vozačica osobnog automobila.

Obavljenim alkotestiranjem evidentirana joj je prisutnost od 2,03 promila alkohola u krvi te je smještena u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola.

Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 2.650 eura ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 bodova, stoji u izvješću PU osječko-baranjske.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest