vodeno osvježenje

Otvoren aquapark na bazenima u Slavonskom Brodu

Ivica Galovic/PIXSELL

Projekt je vrijedan 4,5 milijuna eura, a omogućuje vodeno uživanje za sve građane Slavonskog Broda i okolice

Vodeni park na Gradskim bazenima Slavonski Brod otvorio se jučer, 20. srpnja.

Brođani i drugi posjetitelji Gradskih bazena tako mogu uživati u proširenom vanjskom rekreacijskom kompleksu, koji se sastoji od četiri odvojene cjeline: bazena za djecu s prskalištem, bazena s masažama, odnosno jacuzzija namijenjenog za korištenje odraslih posjetitelja, bazena za učenje plivanja te tzv. vodenog parka.

“Dječji bazen primjeren je maloj djeci, a sadrži nekoliko efekata, kao što su: mali tobogan, vodeno drvo, vodeni topovi i rotirajuća meta te je funkcionalno povezan s prostorom prskališta s više efekata (vodeni lukovi i podne mlaznice).

Vodeni park centralna je atrakcija projekta, a čine ga bazen s vodenim tornjem, pet tobogana i dvije kante za prskanje, odnosno vodenim atrakcijama kako bi se najmlađim posjetiteljima omogućio aktivniji i zabavniji boravak na Gradskim bazenima”, poručuju iz Grada Slavonskog Broda. >> Privodi se kraju aquapark u Slavonskom Brodu, uskoro vodeno uživanje

Ovim se proširenjem na vanjskom kompleksu Gradskih bazena, u vrijednosti većoj od 4,5 milijuna eura, omogućuje primjeren prostor za kupanje najmlađih plivača pa tako Gradski bazeni u Slavonskom Brodu postaju idealna destinacija za vodenu zabavu i osvježenje Brođanima svih uzrasta i ostalim kupača.

Foto: Ivica Galović/Pixsell

“Pozivamo sve male i velike kupače da osvježenje od ljetnih vrućina potraže na jednom od najljepših gradskih bazena u Hrvatskoj”, zaključuju iz Grada.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari