VIDEO: Vuković (HSP) osudio prelaske svojih članova u HDSSB

Šest je dojučerašnjih članova HSP-a ogranka Osijek protekloga petka potpisalo je pristupnice i postalo članovima HDSSB-a što je izazvalo burnu reakciju u osječkom HSP-u.

Šest je dojučerašnjih članova HSP-a ogranka Osijek protekloga je petka potpisalo pristupnice i postalo članovima HDSSB-a. Među njima i bivši predsjednik osječkoga HSP-a Mario Opačak te bivši predsjednik osječke mladeži te stranke Alen Gelo.

Jučer je uslijedila reakcija iz HSP-a. Konferenciju za novinare sazvao je novoimenovani predsjednik osječke podružnice HSP-a Josip Vuković. Predstavio se kao jedini hrvatski branitelj suđen 97. godine zbog, kako je rekao, mržnje prema hrvatskoj državi i HDZ-u. Znakovi HSP-a i HOS-a, rekao je, znakovi su najsjajnije hrvatske povijesti i oni koji ih ne zaslužuju, neće i ne trebaju biti pod njima, poručio je, uz svojevrsni performans.

Osvrnuo se Vuković i na izjave da će narod biti gladan zbog suše, rekavši kao je to sramotno, jer se u gradskom i županijskom proračunu godišnje slije dovoljno novca.

Tekst i video: STV

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari