VIDEO: Mladi HDSSB-a skupljali suze Slavonaca koje će poslati Vladi

Mladi HDSSB-a izveli su danas "peformance" kao reakciju na izjavu prvog potpredsjednika Vlade Radimira Čačića koji je Slavoncima i Baranjcima porucio kako je dosta plakanja, te da trebaju pokazati sposobnost.

Mladi HDSSB-a izveli su danas “peformance” kao reakciju na izjavu prvog potpredsjednika Vlade Radimira Čačića koji je Slavoncima i Baranjcima poručio kako je dosta plakanja, te da trebaju pokazati sposobnost.

Zbog toga su na Trgu Svetog Trojstva u Tvrđi skupljali suze Slavonaca i Baranjaca koje će poslati Vladi Republike Hrvatske.

– Istina je da Slavonci i Baranjci plaču zbog nesposobnosti, ali ne svoje, nego nesposobnosti kompletne Vlade RH. Plačemo i zbog njihovog odnosa prema nasoj regiji, zbog nezaposlenosti, novih poreza, povećanja PDV-a, besperspektivnosti mladih, mizernih mirovina… – rekao je predsjednik Mladih HDSSB-a Karlo Šatvar.

– Slavonci su itekako sposobni, a Vladi poručujemo da oni pokažu svoju sposobnost, a ne da nam kao jučer BDP padne za 2,1 posto i onda to još prikažu kao svoj veliki uspjeh – zaključio je Šatvar.

Tekst i foto: Priopćenje HDSSB

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari