Za svaki otkriveni pokušaj krađe poslodavac trgovca nagrađuje sa 100 kuna

U cilju spriječavanja krađa po trgovačkim centrima poslodavci su došli na ideju da vlastite zaposlenike novčano stimuliraju za svaki otkriveni pokušaj krađe.

U cilju spriječavanja krađa po trgovačkim centrima poslodavci su došli na ideju da vlastite zaposlenike novčano stimuliraju za svaki otkriveni pokušaj krađe.

Tako će trgovac biti nagrađen za 100 kuna ako spriječi krađu, a ako se pokaže dobar u razotrkivanju lopova otvorena mu je i mogućnost napredovanja!

Sve se više krade i ne možete ni zamisliti na što su ljudi sve spremni i što im pada na pamet. Ne čudi nas toliko kada sirotinja ukrade paštetu ili kiflu koliko smo neugodno iznenađeni slučajevima u kojima smo u krađi uhvatili naše situirane i ugledne sugrađane. Prije nekoliko dana jedna je Županjka, inače zaposlena u državnoj službi, pokušala ukrasti mljeveno meso sakrivši ga u takozvanu pederušu, torbu oko struka – ispričala je za Glas Slavonije prodavačica u poznatom trgovačkom lancu.

Dodaje kako je poslodavac stimulira sa 100 kuna da oči drži širom otvorene, a da njena kolegica u susjednom trgovačkom lancu za svaki otkriveni pokušaj krađe dobiva po 50 kuna.

Krade se zbilja sve i svašta, a za najbizarniju krađu ističe onu kad je jedan Županjac pokušao ukrasti pečeno pile sakrivši ga u – gaće!

Opširnije o ovom novom načinu borbe protiv krađa pročitajte u današnjem broju Glasa Slavonije.

SiB.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari