Hajduković SDP-ov kandidat za župana

U Osijeku je sinoć održana izvještajno-tematska konvencija Županijske organizacije SDP-a Osječko-baranjske županije na kojoj je predstavljen kandidat stranke za župana. To je predsjednik županijske organizacije – Domagoj Hajduković – kojega su stranačke kolege predstavile kao mladoga i optimističnoga čovjeka neopterećene prošlosti.


Dat ćemo šansu mladim, obrazovanim ljudima, ponudit ćemo ozbiljne i ostvarive programe. Za nas Zagreb nije tuđinski grad, ne doživljavamo ga kao uzrok svih nevolja i nesreća. Ondje je naša, hrvatska vlast i želimo da Osijek, Slavonija i Baranja i cijela Županija surađuju sa Zagrebom i grade jedinstvo Hrvatske. Naše riječi su govor razuma, suradnje, ideje, dogovora i zajedništva. To je jezik kojim govore Slavonci i Baranjci a kojega uz Zagreb razumije ostatak Hrvatske i Europske unije, poručio je Hajduković.
 
HNS, kao druga stranka po snazi u Kukuriku koaliciji, za sada ostaje izvan saveza za ovu županiju, budući da nisu bili spremni podržati Hajdukovićevu kandidaturu.

IZVOR: www.stv.hr/radio Osijek/ jutarnji.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari