VIDEO: Valpovački HDZ-ovci prešli u HDSSB

Za političku pozornicu Valpova i Valpovštine, ova subota bila je iznimno buran, zanimljiv dan. Na konferenciji za medije HDSSB-a, održanoj u valpovačkoj gradskoj vijećnici u redove HDSSB-a prešla čak tri vijećnika  HDZ-a, uključujući i samog predsjednika Gradskog vijeća Valpova Jozu Piškorjanca. Pristupnice  HDSSB-a potpisalo je i oko novih 25 članova, među kojima je najveći broj dojučerašnjih HDZ-ovaca, ali i HSP-ovaca, te članova i čelnika Vijeća Mjesnih odbora u valpovačkim prigradskim naseljima te čelnika različitih udruga i organizacija.


«Razlog zašto sam se i ja moji prijatelji, odlučili napustiti stranku u kojoj sam bio pune 22 godine, jest činjenica da je u HDZ-u nastala takva situacija koju ja više ne mogu podržavati. Tu vlada politika isključivo jednog čovjeka, prema kojoj svi moramo misliti i rezonirati kao on i vjerujem da će upravo zbog toga uslijediti i novi prelasci»
, rekao je predsjednik Gradskog vijeća Valpova i novopečeni HDSSB-ovac Piškorjanac, naglasivši kako on i njegovi stranački kolege koji su prešli u HDSSB: Vlado Benko i Dražen Vidaković, istinski žele da «Valpovo prestane biti talac jednog čovjeka».

Poručili su također kako su se odlučili za HDSSB zbog činjenice što je riječ o opciji koju oni po prirodi zastupaju i jedinoj opciji koja se u Hrvatskom Saboru istinski bori za Slavoniju i Baranju i dobrobit svakog njezinog čovjeka.

Opširnije pogledajte u VIDEO prilogu STV-a:

IZVOR: Glas Slavonije

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari