HSP dr. Ante Starčević: Tko je trojanski konj osječke politike

Dana 12.11.2012. godine s početkom u 11,00 h u prostorijama stranke u Osijeku, Europske avenije 8, održala se tiskovna konferencija s temom Tko je trojanski konj osječke politike?


Na tiskovnoj su s izlaganjem bili nazočni g.  Vladimir Krajnović, član Predsjedništva stranke iz Osijeka i g. Ivan Zadravec, koordinator stranke za Osječko-baranjsku županiju koji su istaknuli kako svjedočimo sve većoj nezaposlenosti i lošem gospodarskom stanju u Osijeku i Osječko-baranjskoj županiji te masovnom egzodusu mladih i perspektivnih ljudi uslijed ekonomskog harača, porezne politike bez stimulativnog povrata u privredu, te smišljenog zapošljavanja političkih i stranačkih poslušnika, a u svim tim segmentima svakako prednjače HNS i HDSSB. Dvije stranke koje jasno pokazuju da za njihovo koaliranje ne postoje nikakve ideološke pretpostavke, već se radi o jasnoj strategiji postizanja boljih izbornih rezultata.

Ova koalicija i prezentiranje budućih kandidata jedne i druge političke opcije, daje jasnu poruku strankama ljevice da je uloga HNS-a na lokalnim izborima za Grad i Županiju uloga trojanskoga konja s ciljem razjedinjenja i cjepkanja glasova ljevice kako bi se pridonijelo ostanku HDSSB-a na vlasti. Stranke koja sustavno uništava Slavoniju i Baranju svojim lošim upravljanjem i nebrigom a postoji samo kako bi služila vlastitim interesima i ciljevima. To je također i jasna poruka svim strankama desnice i desnog centra da je nužno zajedničko djelovanje utemeljeno na identičnim političkim svjetonazorima. HSP dr. Ante Starčević ima kandidata i za mjesto gradonačelnika i župana te dovoljno stručnog kadra za obnašanje vlasti na lokalnom nivou, naglasio je g. Krajnović.

TEKST: Priopćenje HSP dr. Ante Starčević

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari