Ljudi velikog srca pomogli samohranoj majci i malom Valentinu

Na adresu samohrane majke Ane iz Starog Topolja pristiglo je mnogo paketa s odjećom, obućom, hranom i igračkama za dječaka, a uplaćeno je i nešto novca na račun, pa je Ana u miru mogla podmiriti dug za drva kojim će se ona i sin Valentino grijati ove zime, donosi Glas Slavonije.

Podsjetimo, Ana je nezaposlena, samohrana majka, od škole ima tek osnovnu pa, kaže, ne vrijede ni redovite prijave na biro jer posla za nju nema. A tek joj je 26 godina. Situaciju joj dodatno otežava i bolest, boluje od celijakije – organizam joj ne podnosi gluten, a od 2005. nema zdravstveno osiguranje pa je svaki svoj odlazak liječniku dužna platiti.

Nakon apela za pomoć ovoj majci javio se Našičanin Damir Vlašić, umirovljeni dragovoljac Domovinskog rata, koji je Ani darovao pločice! Ubrzo se javio i majstor Jadranko Lovaković, pa je Ana ovih dana dobila novu, lijepo uređenu kupaonicu. No, tu nije kraj. Ta mlada žena na Svetu Katu proslavila je svoj 26. rođendan! Slavlje su joj uveličali brojni prijatelji, među njima i Ana Vračević, Ivana Ružičić Milojević, koja je pokrenula i facebook grupu pod nazivom “Pružimo ruku malom Valentinu“, piše Glas Slavonije.

[blockquote] Ani je pomoć i dalje potrebna, ukoliko ste u mogućnosti pomoći, adresa i račun za pomoć su:

Ana Kneš

Dalmatinska 2

Staro Topolje

35214 Donji Andrijevci

račun: Valentino Kneš

PBZ 2340009 – 3215471786[/blockquote]

Izvor: Glas Slavonije

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari