Uspješno provedena humanitarna akcija Udruge College i portala SiB.hr za SOS Dječje selo Ladimirevci

Članovi Udruge College u suradnji s portalom SiB.hr organizirali su humanitarnu akciju za SOS Dječje selo Ladimirevci i na taj način potakli studente i ostale građane na humanitarno djelovanje.

U petak 21. prosinca 2012. godine, donirana su prikupljena sredstva SOS Dječjem selu Ladimirevci. Akcija se provodila u trajanju od 10. – 20. prosinca 2012. godine, a nakon provedbe sredstva su dostavljena u SOS Dječje selo Ladimirevci 21. prosinca 2012. godine gdje je  stručno povjerenstvo preuzelo donaciju. U svrhu prikupljanja sredstava u nekoliko studentskih objekata postavljene su velike kutije u koju svaka osoba dobre volje i velikog srca mogla donirati predmete i na taj način pomoći djeci SOS sela.

Gospodin Zoran Relić, ravnatelj SOS Dječjeg sela Ladimirevci ljubazno je sa ostalim osobljem primio članove Udruge College i portala SiB.hr. U skladu s ciljevima, prikupljene su higijenske i kućanske potrepštine, odjeća, obuća, školski pribor te igračke. Djeca SOS Dječjeg sela su zajedno sa SOS mamom dočekala volontere i sa velikom radošću primili poklone.

Sama ideja provedbe akcije rodila se na sastanku Udruge College, gdje su se članovi jednoglasno odlučili za prikupljanje sredstava za SOS Dječje selo Ladimirevci. Izrazito smo zadovoljni odazivom i prikupljenim sredstvima te osmjehom na licima djece kada su primili poklone. Trud se isplatio i u svakom slučaju ćemo i dalje humanitarno djelovati” – rekli su članovi Udruge College.

Tekst: M. Malovčak
Foto: D.Matovac (SiB.hr)

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari