Središte Čepina odsad sigurnije za pješake

Središte Čepina odsad je sigurnije za pješake zahvaljujući Županijskoj upravi za ceste koja je nedaleko od raskrižja Ulice kralja Zvonimira i Ulice grada Vukovara, odnosno Ulice bana Josipa Jelačića, postavila mjerač brzine i upozoravajući znak o ograničenju brzine.

Taj je dio Čepina izuzetno prometno opterećen pa smo zahvaljujući suradnji sa Županijskom upravom za ceste i Tihomirom Glavašem, pokrenuli projekt postavljanja nove prometne prometne regulacije u tom dijelu naselja. Naime, nakon što smo ranije postavili semafore na Ovčari i na raskrižju za Ivanovac te mjerače brzine vozila, također u suradnji sa ŽUC-om, sada je na red došao i centar, gdje bi do proljeća trebali biti postavljeni semafori – najavljuje za Glas Slavonije Dražen Arnold, općinski načelnik.

Vrijednost planiranih radova, odnosno kompletne semaforizacije raskrižja je između 400 000 i pola milijuna kuna, a najvećim dijelom financirati će ih Županijska uprava za ceste zato što je cesta u kategoriji županijske ceste, a jednim dijelom financijski će sudjelovati i Općina Čepin.

SiB.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari