VIDEO: Josip Vrbošić i Filip Kuštro u HDSSB-u

Jučer je održan  4. Sabor Mladih HDSSB-a na kojem je 1163 izaslanika iz svih pet slavonsko-baranjskih županija izabralo novo vodstvo stranačke mladeži.


Tako je Marin Medved na mjestu predsjednika zamijenio dosadašnjeg Karla Šatvara, a za njegovog zamjenika izaslanici su jednoglasno izabrali Juricu Žanića dok je za predsjednika Regionalnog vijeća Mladih HDSSB-a izabran dosadašnji predsjednik požeško-slavonske mladeži Marko Bulj, a na mjesto Glavne tajnice Mladih HDSSB-a povjerenje izaslanika po drugi je put dobila Martina Janjić.

Sabor Mladih HDSSB-a održan je u osječkoj sportskoj dvorani Gradski vrt, a uz 1163 izaslanika saboru je prisustvovao vrh stranke predvođen predsjednikom Vladimirom Šišljagićem koji je svojim mladim stranačkim kolegama poručio kako upravo oni, kao najzdraviji dio društva, trebaju biti nositelji i inicijatori novih promjena u Hrvatskoj. Vi ste ti koji ste dali i još uvijek pružate veliki doprinos u jačanju i širenju HDSSB-a, a ujedno i doprinosite zajedno s nama razvoju i napretku naše regije Slavonije i Baranje, poručio je predsjednik stranke Vladimir Šišljagić.


Mladim HDSSB-ovcima pozdravnim govorima su se obratili i, od danas novi članovi HDSSB-a, predsjednik Gradskog vijeća grada Osijeka Josip Vrbošić i dosadašnji istaknuti član HDZ-ove mladeži Filip Kuštro te su istaknuli kako su iznimno ponosni što su postali dio velike obitelji HDSSB-a i jedine političke opcije koja se istinski bori i štiti, kako interese regije tako i nacionalne interese.

Dosadašnji predsjednik Mladih HDSSB-a Karlo Šatvar u svojem, vrlo emotivnom i snažnom obraćanju, je naglasio kako je iznimno ponosan što je zajedno sa svima stvarao najsnažniju i najbrojniju političku mladež u Slavoniji i Baranji koja će, prema riječima Šatvara, zasigurno biti ili već je svijetla budućnost Slavonije i Baranje. Naglasio je i uputio kritike dvjema najvećim hrvatskim političkim strankama prozvavši jedne za lažnu i licemjernu socijaldemokraciju, a druge za prividno demokršćanstvo, a HDSSB istaknuo kao jedinu političku opciju koja pruža priliku mladima.

Mladi HDSSB-ovci nisu zaboravili uputiti i pozdrave njihovom utemeljitelju Branimiru Glavašu čije je spominjanje izazvalo salvu oduševljenja i nezapamćene ovacije.

IZVOR: www.hdssb.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari