Neslavni rekorder: Uhvaćen s čak 4,48 promila alkohola u krvi!

Policijska patrola s područja općine Staro Petrovo Selo zatekla je umalo ukomiranog vozača.

Pijanom 43-godišnjem vozaču Audija njemačkih registracija izmjereno je čak 4,48 promila alkohola u krvi! Kazna koja slijedi ovom vozaču je od pet do 15.000 kuna, kao i oduzimanje vozačke dozvole, a kako je u tom napola komatoznom stanju uopće uspio voziti, nikome nije bilo jasno. Što je sve u tom stanju mogao učiniti na cesti drugim sudionicima u prometu bolje je i ne pomišljati.

Policajci su alkoholiziranog 43-godišnjaka zatekli u 23.05 sati za upravljačem Audija njemačkih registracija. Vozača su odvezli u bolnicu u Novu Gradišku gdje je zadržan na liječenju. Protiv njega dostavlja se optužni prijedlog Prekršajnom sudu zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama” , doznaje Glas Slavonije od Kate Nujić iz PU brodsko-posavske.

Ovakvih primjera kao ovaj u Novoj Kapeli bilo je i prije. Tako je početkom prosinca 2011. godine zagrebačka policija uhvatila vozača koji je na autocesti A1 od Zagreba prema Karlovcu vozio s čak 4,72 promila alkohola u krvi, dok je 5,68 promila bila utvrđeno vozaču iz Križevaca.

SiB.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari