Kvar na instalacijama

Poznat uzrok požara u obiteljskoj kući u Dolcu: Šteta procijenjena na 50 tisuća eura

pozega.eu

Vlasnica kuće nije bila prisutna u trenutku izbijanja požara, pa, srećom, nije bilo ozlijeđenih osoba

Policijski službenici završili su očevid u mjestu Dolac kod Požege u kojemu je u subotu oko 17,10 sati izbio požar na garaži i obiteljskoj kući u vlasništvu 43-godišnjakinje. Požar je izazvao veliku materijalnu štetu, a vatrogasne su službe brzo reagirale kako bi spriječile širenje plamena na okolne objekte.

Prema policijskom izvješću, uzrok požara bio je kvar na električnim instalacijama unutar garaže. Vatra je prvo zahvatila unutrašnjost garaže, a zatim se brzo proširila na krovište koje je u potpunosti izgorjelo te na samu obiteljsku kuću. Osim stambenog dijela, u požaru su izgorjeli i osobni automobil, kotlovnica te dvije kosilice i alat koji se nalazio u garaži, javlja PU požeško-slavonska.

Unatoč brzoj intervenciji vatrogasaca, požar je prouzročio značajnu materijalnu štetu. Procjenjuje se da ukupna vrijednost izgubljene imovine iznosi oko 50 tisuća eura. Vlasnica kuće nije bila prisutna u trenutku izbijanja požara, pa, srećom, nije bilo ozlijeđenih osoba.

Policija nastavlja s istragom kako bi se utvrdili svi detalji ovoga događaja, dok se mještani mjesta Dolac suočavaju s posljedicama ovog nesretnog incidenta.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest