Vijesti / Ostalo

SLAVONSKI BROD

Policija uhvatila dvije Brazilke koje su putem društvenih mreža Slavoncima nudile seksualne usluge

Policija uhvatila dvije Brazilke koje su putem društvenih mreža Slavoncima nudile seksualne usluge
RTL

Policijski službenici su objema uručili prekršajne naloge zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira (odavanje prostituciji)

Dana 3. lipnja, u 19.30 sati, policijski službenici Službe kriminalističke policije proveli su kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakinjom i 37-godišnjakinjom (državljanke Republike Brazil), izvještava brodsko-posavsak policija.

"Utvrđena je sumnja da su se osumnjičene odavale prostituciji na području Slavonskog Broda oglašavanjem putem društvenih mreža. Policijski službenici su objema uručili prekršajne naloge zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira (odavanje prostituciji).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Također je utvrđeno da se osumnjičene nalaze u nezakonitom boravku u Republici Hrvatskoj, odnosno na području zemalja članica Europskog gospodarskog prostora, te su im policijski službenici uručili obavezne prekršajne naloge zbog prekršaja iz Zakona o strancima. Nadalje, uručena su im i rješenja o protjerivanju iz Europskog gospodarskog prostora uz zabranu ulaska i boravka u navedenom prostoru u trajanju od godinu dana", stoji u izvješću.


Izdvojeno

Reci što misliš!