Vijesti / Ostalo

kazna 500 kuna

Vozio bicikl s gotovo 4 promila alkohola u krvi. U 3 popodne!

Vozio bicikl s gotovo 4 promila alkohola u krvi. U 3 popodne!
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Vozaču bicikla je alkotestiranjem evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 3,73 grama

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirana je 1 prometna nesreća. Prometna nesreća dogodila se u Osijeku te je za posljedicu imala materijalnu štetu.

Jučer, 26. kolovoza, na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirana su 4 vozača koji su upravljali vozilom pod utjecajem alkohola (2 vozača osobnog automobila i 2 vozača bicikla).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Najveća prisutnost alkohola u krvi evidentirana je u 15,15 sati, u Đurđenovcu, gdje je u nadzoru prometa zaustavljen biciklist, 42-godišnji hrvatski državljanin iz Pribiševaca.

Vozaču bicikla je alkotestiranjem evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 3,73 grama po kilogramu te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola.

Za počinjeni prekršaj propisana je novčana kazna u iznosu od 500 kuna.

U nadolazećem vikendu policijski službenici će provesti pojačane mjere usmjerene na prekršaje koji su u uzročno-posljedičnoj vezi nastanka prometnih nesreća i posljedica u istima, a prvenstveno će se obratiti pozornost na prekoračenje brzine kretanja, alkohol, nekorištenje sigurnosnog pojasa, nepropisno korištenje mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, kao i druge teže prometne prekršaje (upravljanje pod zabranom, upravljanje prije stjecanja prava na upravljanje, oduzimanje prednosti prolaska pješacima i dr.).


Izdvojeno

Reci što misliš!