Borovo – Jer volim Vukovar

Borovo i Vukovar nerazdvojni su od 1931. godine. Zajedno stvaraju tradiciju, povijest i budućnost temeljenu na ljubavi prema kvalitetno izrađenoj cipeli.
U dane kada se svi sjećamo grada heroja, Borovo je u suradnji s nekoliko hrvatskih gradova započeo s incijativom JER VOLIM VUKOVAR.

Prvi je krenuo grad Osijek. Poruka je smještena u Kapucinskoj ulici, visoko na žicama, a uz poruku JER VOLIM VUKOVAR Borovo je s ponosom prebacilo i legendarne Startas tenisice u cijelosti ručno izrađene s ljubavlju u Vukovaru. Ove inovativne instalacije ujedno su i podsjetnik građanima da kupuju hrvatske proizvode i na nove kolekcije koje možete naći u Borovo prodavaonicama. Poklonike kvalitete i udobnosti obradovati će informacija da će se uz već poznate gležnjače uskoro na policama naći i moderne, tople zimske čizme proizvedene u Vukovaru.


“Borovo je najveći proizvođač obuće u Hrvatskoj, s najvećim iskustvom te tradicijom starijom od 80 godina. Želja nam je da svaki građanin nosi s ponosom marku Borovo zbog kvalitete i omiljenog dizajna. Kada bi samo svaki sedmi građanin kupio godišnje jedan par obuće Borovo, pomogao bi obnovi gospodarstva grada Heroja – Vukovara, očuvanju radnih mjesta, gospodarskom razvitku i prosperitetu cijele zajednice”, izjavio je Gordan Kolundžić, predsjednik Uprave Borova.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari