Sniženja od 50% pune trgovine

S ljetnim vrućinama stigli su i prvi popusti u osječke trgovine. Tako su prodavaonice u središtu grada svoje cijene spustile do pedeset posto pa se u Mangu ljetne haljine mogu naći već od 129 kuna, dok se majice kratkih rukava mogu kupiti za 79 kuna.

S ljetnim vrućinama stigli su i prvi popusti u osječke trgovine. Tako su prodavaonice u središtu grada svoje cijene spustile do pedeset posto pa se u Mangu ljetne haljine mogu naći već od 129 kuna, dok se majice kratkih rukava mogu kupiti za 79 kuna.

Benetton još nije krenuo s velikim sniženjima pa su cijene snižene najviše trideset posto.

U C&A se ženske majice mogu naći već od 29,99 kuna, ljetne haljine već od sto kuna, dok kupaći kostimi još nisu sniženi. Muške japanke mogu se kupiti već za 69,99 kuna, dok ženske japanke nisu snižene.

Prihvatljive cijene su i u Zari, gdje je sva roba snižena do najviše trideset posto, pa se ženske majice mogu kupiti za 79,99 kuna. Velik dio kolekcije u New Yorkeru snižen je za pedeset posto, pa se ženske kratke hlačice mogu naći već za 79,99 kuna, dok se cijene ljetnih haljina kreću od 79,99 kuna. Majice kratkih rukava i one na ‘bretele’ mogu se naći vrlo povoljno pa će trebati izdvojiti samo 39,99 kuna. Kupaći kostimi su također sniženi i mogu se kupiti odvojeno, dok za donji dio kupaćeg kostima treba izdvojiti 69,99 kuna, gornji dijelovi se mogu naći već za 49,99 kuna.

Trgovina s najvećim popustima je novootvoreni H&M gdje je gotovo sva ljetna kolekcija snižena i do 50 posto. Haljine i japanke za plažu mogu se kupiti već od 34,99 kuna, dok je za kupaće kostime potrebno odvojiti oko 90 kuna. Onima koji ovo ljeto ostaju u gradu svakako će dobro doći šeširi i sunčane naočale koji se mogu naći po cijeni od 69.99, odnosno 49.99 kuna.

S. Oliver još uvijek ne nudi sniženja na ljetnu kolekciju robe pa se za sada po sniženoj cijeni do 50 posto mogu kupiti samo hlače, haljine i obuća. Ponuda majica vrlo je raznolika, a cijena im je od 80 kuna, dok su kupaći kostimi još uvijek oko 200 kuna.

Prihvatljive cijene mogu se pronaći u Taku gdje je za majice i suknje potrebno odvojiti samo 34,95, dok su ljetne haljinice desetak kuna skuplje. Kupaći su kostimi, također, na sniženju te koštaju oko 120 kuna, a japanke već od 49,95 kuna.

“U nekim trgovinama sam naišla na jako dobra sniženja, što mi se sviđa jer ovoga ljeta svakako moram obnoviti svoju garderobu”, kaže Ivona Jelinić.

[blockquote]Građani očekivali veća sniženja

Ljetna sniženja dobro su došla i obitelji Mehić.

“Budući da su počela sniženja, došla sam s djecom kupiti nekoliko novih stvari prije nego otputujemo na more. Imam troje djece i nije nimalo jednostavno uvijek odvojiti novac za kupnju robe peteročlanoj obitelji, stoga smo pričekali ova ljetna sniženja gdje se i po 50 posto nižoj cijeni mogu kupiti ljetne krpice”, navodi Sanela Mehić.

“Uvijek kupujem na sniženjima jer roba koja je prije samo tjedan dana bila 100 ili 200 kuna, sada je snižena i mogu ju kupiti po mnogo prihvatljivijoj cijeni. Međutim, očekivala sam da će sniženja biti i veća s obzirom na to da je već srpanj”, rekla je Nela Robić koja je u kupnju došla s prijateljicom.[/blockquote]

Tekst: I.Mihaljević / S.Cvetko (www.glas-slavonije.hr)

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari