Ena heroj ‘S pola raka’ položila 16 ispita u par dana

I dok se mnogi učenici muče i sa istovremenim polaganjem samo jednoga ili dva ispita za Osječanku Enu Šarac niti 16 ispita istovremeno nije prepreka.

I dok se mnogi učenici muče i sa istovremenim polaganjem samo jednoga ili dva ispita za Osječanku Enu Šarac niti 16 ispita istovremeno nije prepreka.

Tek što se vratila iz Belgije gdje su joj lječnici uklonili pola tumora s kojim se bori već neko vrijeme, Ena se vratila svojim školskim obavezama. Zahvaljujući razrednici Mariji Rumbočić Pezelj koja je pomogla i organizirala ispitne rokove za nju donosi 24sata.hr.

Svakodnevno ustajanje u 6 ujutro i učenje do 3 sata u noći urodili su plodom pa je rasturila sve ispite na koje je izašla i uspješno svladala treći razred Ekonomske škole.

Tempo je bio ubitačan, ali se isplatilo. Uspjela sam! – rekla je Ena.

Operirali su joj tumor između očnih živaca. Odstranili su joj 50 posto tumora, a Ena je samu sebe prozvala – Ena “S pola raka”! A smisao za humor, kojim je osvojila tisuće prijatelja na Facebooku, nije ju napustio ni na polaganju ispita.

Ipak su mi izvadili pola tumorčine pa ima više mjesta za pamtiti – kaže Ena.

[span class=attention]POGLEDAJTE: Operacija uspješna – Ena se vratila kući![/span]

Optimizam i energija koja zrači ono su što je osvojilo sve koji su upoznati s njezinom pričom, a nama ne preostaje ništa drugo nego joj poželjeti sreću i s drugom polovicom tumora. Pitamo se koliko će tek onda biti mjesta u njezinoj glavi i gdje joj je granica?!

Bravo Ena!

Tekst: SiB.hr
Izvor: 24sata

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari