HDSSB odlučio: Šišljagić i Bubalo kandidati za župana i gradonačelnika

Predsjedništvo HDSSB-a na svojoj je posljednjoj sjednici održanoj  u Mostaru potvrdilo kako će kandidati za osječko-baranjskog župana i osječkog gradonačelnika biti predsjednik stranke i njegov zamjenik, dr. Vladimir Šišljagić i Krešimir Bubalo.

Premda je do lokalnih izbora još gotovo godinu dana, Predsjedništvo HDSSB-a na svojoj je posljednjoj sjednici održanoj prije nekoliko dana u Mostaru potvrdilo kako će kandidati za osječko-baranjskog župana i osječkog gradonačelnika biti predsjednik stranke i njegov zamjenik, dr. Vladimir Šišljagić i Krešimir Bubalo.

Drugim riječima, aktualni župan i gradonačelnik. Odluku Predsjedništva još treba formalno potvrditi Glavni odbor HDSSB-a, što će se dogoditi na rujanskoj sjednici.

“Nema potrebe za sazivanjem izvanredne sjednice Glavnog odbora, no pokazala se potreba za jasno izraženim stajalištem HDSSB-a, s obzirom na to da se u javnosti, posebno u posljednjih mjesec dana, pojavljuju razne dezinformacije kojima je cilj stvoriti pomutnju i zbuniti građane, a koje plasiraju politički konkurenti. HDSSB, dakle, ima jasan i čvrst stav o svojim kandidatima, te nemamo namjeru demantirati nečije izmišljotine”, kaže nam Šišljagić. Inače, jedna od verzija koja se mogla čuti ovih dana je ona da će Šišljagić biti kandidat za gradonačelnika, a Bubalo za župana. Predsjednik HDSSB-a tu i sve ostale priče naziva “potpuno deplasiranima”.

– Gradonačelnik Bubalo dobro radi svoj posao. Zatekao je tešku situaciju u gradu, čije se posljedice još osjećaju, no uspio je stabilizirati grad i pokrenuti investicije. Nitko nije svemoguć, no puno je napravio. Stranka je zadovoljna njegovim učinkom i smatramo da zaslužuje povjerenje građana za novi mandat. Za sebe mi je teško govoriti, neka građani ocijene – dodaje aktualni župan.

Tekst: M.Mihaljević (www.glas-slavonije.hr)
Foto: SiB.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari