Do kraja godine otvorenje Kappa centra!?

Radovi u središtu Osijeka svakodnevan su prizor zbog čega je centar na zadovoljstvo građana, ali i gostiju grada na Dravi svakim danom sve uređeniji.

Radovi u središtu Osijeka svakodnevan su prizor zbog čega je centar na zadovoljstvo građana, ali i gostiju grada na Dravi svakim danom sve uređeniji.

U Gradskoj četvrti Gornji grad ističu kako su većinu prioriteta iz programa održavanja i poboljšanja komunalne infrastrukture za ovu godinu već ostvarili.  Dio ulice Hrvatske Republike dobiva novi nogostup. Rupe i pukotine na zadovoljstvo svih onih koji tamo prolaze, uskoro će postati prošlost. U Gradskoj četvrti Gornji grad zadovoljni su radovima. Ističu kako je ove godine u ovom dijelu grada već napravljeno 600 metara nogostupa u vrijednosti oko 460 tisuća kuna.

Radove na uređenju nogostupa obišao je jučer gradonačelnik Krešimir Bubalo. Tom prigodom dotaknuo se završetka Kappa centra koji se nalazi u toj ulici, kazavši kako je potrebno okončati tu priču.

Očekujem do kraja godine da ova lijepa zgrada s parkom i 250 garažnim mjesta puste se u funkciju. Važno je da su investitori raspetljali odnose s poslovnim bankama, pa očekujemo do kraja godine da ova priča bude završena – rekao je Bubalo.

A do kraja godine, najavljeno je, nastavit će se s realizacijom programa uređenja komunalne infrastrukture, pa će se tako među ostalim, raditi i nogostupi na još nekoliko gradskih lokacija.

[span class=camera]POGLEDAJTE: Kappa centar pred dovršetkom[/span]

Tekst: STV

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari