Rekordna sezona na osječkoj Kopiki

Polako se bliži i kraj kupališne sezone na osječkoj Kopiki. I ove godine mnogi Osječani osvježenje su potražili u njenim bazenima.

Polako se bliži i kraj kupališne sezone na osječkoj Kopiki. I ove godine mnogi Osječani osvježenje su potražili u njenim bazenima.

Glas Slavonije saznaje da bi očekivani broj posjetitelja do kraja 2012. trebao premašiti 2011. godinu za 25 do 30 posto.

Moramo biti zadovoljni ovom sezonom, a drago nam je što su zadovoljni i kupači. Nadmašili smo sami sebe, u usporedbi s prošlom godinom, u čistoći i urednosti okoliša, čistoći vode u bazenima, ali i drugim detaljima kao što je uređenost plaže na Dravi na kojoj su se građani kupali besplatno. Okrugli duboki bazen ispraznili smo u utorak, a olimpijski bazen sigurno će biti u funkciji do 15. rujna, kako bi vaterpolisti i plivači imali gdje trenirati za vrijeme remonta na Gradskim bazenima – objašnjava za Glas Slavonije Silvestar Vrček iz Športskih objekata.

Datum konačnog zatvaranja kupališne sezone ovisit će naravno o vremenskim prilikama i samom odazivu građana. U Športskim objektima zadovoljni su ovom sezonom, a vjerujemo da su zadovoljni i Osječani što imaju tako lijepo kupalište uz iznimno pristupačne cijene.

[span class=attention]POGLEDAJTE: Dramatično na Kopiki: Spasili ‘već mrtvog’ mladića[/span]

SiB.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari