VIDEO: Cesting uložio u nova vozila i opremu 5 milijuna kuna

Radi se o tri John Deereova traktora opremljena rotacijskim kosilicama koji će tijekom zimskih mjeseci sudjelovati u čišćenju cesta od snijega, a tijekom ostatka godine pomagati će u košnji trave i drugim poslovima.

Vozni park poduzeća Cesting od danas je bogatiji za tri nova vozila. Radi se o tri John Deereova traktora opremljena rotacijskim kosilicama koji će tijekom zimskih mjeseci sudjelovati u čišćenju cesta od snijega, a tijekom ostatka godine pomagati će u košnji trave i drugim poslovima.


Tri nova traktora tvrtke Cesting ukupne su vrijednosti gotovo tri milijuna kuna zajedno s opremom. Uz rotacijske kosilice hrvatske tvrtke Rasco, opremljeni su i posebnim industrijskim gumama, ali i brojnim dodacima koji će radnicima Cestinga olakšati posao.

Poznati John Deereov jelen po prvi puta je danas bio okružen narančastom bojom Cestinga. Tri nova traktora, naime prvi su u Hrvatskoj koji su iz tvornice izašli u drugoj boji od tradicionalne zelene. Ove godine Cesting je u vozila uložio ukupno pet milijuna kuna, a do kraja godine planira se uložiti još dva milijuna i to u kupnju još dva kamiona s opremom za zimsko održavanje te jednog unimog vozila s posipačem i ralicom. Tako će Cesting biti još opremljeniji za još jednu zimu na cestama Slavonije i Baranje.

VIDEO:

TEKST: STV

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari