Vozači oprez-školska godina je počela!

Mladež HDZ-a grada Osijeka, u ponedjeljak 03. rujna 2012., organizirala je akciju pod nazivom "Vozači oprez-školska godina je počela".

Mladež HDZ-a grada Osijeka, u ponedjeljak 03. rujna 2012., organizirala je akciju pod nazivom “Vozači oprez-školska godina je počela”.

Ovom akcijom Mladež HDZ-a grada Osijek željela je upozoriti vozače na oprez te prilagođavanje brzine naročito na predjelima u blizini škola, gdje će se djeca od danas najčešće kretati i zadržavati. Također, poručili su roditeljima da pripreme svoje dijete na samostalno sudjelovanje u prometu, te ujedno svojim ponašanjem daju pozitivan primjer.

Akcija Mladeži je provedena ispred OŠ Franje Krežme, gdje je tom prigodom vozačima i roditeljima podijeljeno 150 letaka koji upozoravaju vozače na oprez zbog početka školske godine te je postavljeno nekoliko velikih plakata pored stupova koji upozoravaju vozače na oprez i pozivaju odgovorno ponašanje u prometu.


Na kraju  iskoristili su priliku da u ime Mladeži HDZ-a grada Osijeka, svim školarcima požele uspješan početak nove školske godine.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari