GPP će oduzimati povlaštene kartice vandalima i bez čekanja presude

Vozači i kontrolori od ovoga će mjeseca biti zaštićeniji no inače. Razlog je tomu odluka Uprave GPP-a da godinu dana staru mjeru iz cjenika primjene u praksi pa će tako grube pronevjere kao i bahati vandali i napadači na djelatnike biti kažnjeni blokadom mjesečne kartice! Potvrdio je to za Glas Slavonije Igor Medić, direktor GPP-a.

Neću čekati presudu da bi kartica bila blokirana. Onaj tko grubo povredi moje djelatnike ili se opetovano šverca s tuđom karticom, ostat će bez mogućnosti povlaštene kupnje mjesečne kartice”, pojasnio je Medić.

Svi vandali koji napadnu djelatnike GPP-a bit će kažnjeni propisima tog poduzeća, čak i ako parnice na sudu ne budu gotove na vrijeme.

[desno]Bez povlaštene vožnje ostat će i oni koji se voze s tuđom karticom.[/desno]  “Vandalima zapravo nije nikada pošteno ni presuđeno. Čak je i Prekršajni sud to priznao, odnosno rekao da su zakonski propisi stari. Inače, istovjetne mjere vrijedit će i za putnike koji se voze s tuđom karticom. U slučaju takve vožnje vlasnik kartice ostat će bez povlaštene vožnje pa će putnici razmisliti čiju karticu nose u džepu, svoju ili tuđu”, zaključio je to za Glas Slavonije Medić.

SiB.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari