Taxi Cammeo otvara call centar u Osijeku i zapošljava nove ljude

Taxi Cammeo najavio je otvorenje call centra u Osijeku. Iz Osijeka će se tako upravljati vozilima u svim gradovima u kojima Cammeo prevozi putnike.

Taxi Cammeo najavio je otvorenje call centra u Osijeku. Iz Osijeka će se tako upravljati vozilima u svim gradovima u kojima Cammeo prevozi putnike.

Kako saznaje Glas Slavonije Cammeo će osim preseljenja i centralizacije telefonista uvesti i kompletnu modernizaciju i informatizaciju sustava, a planira se i uvođenje novog računalnog programa koji je posebno razvijen za taxi usluge. U vozilima će se tako nalaziti tableti, a novi računalni program će sam odlučivati koje vozilo je najbliže određenom putniku.

Drago mi je što smo se izborili da centar bude upravo u Osijeku kako bi širenje i investicije Cammea rezultiralo zapošljavanjem na istoku Hrvatske, gdje je gospodarska situacija najteža. Naši telefonisti već su preuzeli pozive iz Pule. Tijekom listopada i studenoga planiramo prebaciti i pozive iz Rijeke, a iduće godine u osječki call centar stizat će i pozivi iz Zagreba“, objašnjava za Glas Slavonije Klaudio Klajn, tehnički direktor taxi Cammea.

Otvaranjem ovog call centra u Osijeku će se otvoriti desetak novih radnih mjesta, a iz Cammea poručuju da će ukupno u Osijeku zapošljavati oko 100 ljudi.

[span class=attention]POGLEDAJTE: Taxi Cammeo u Osijeku prevezao 900 tisuća ljudi [/span]

“U planu je uvođenje naših usluga i u Splitu i Varaždinu, već se nabavljaju i opremaju vozila. Svi vozači dobivat će upute iz call centra u Osijeku pa ćemo se preseliti u novi prostor, jer nam je u postojećim prostorijama u Kašićevoj već sada tijesno. Javili smo se na natječaj za gradski prostor i dali najbolju ponudu, te sada čekamo žalbeni rok i finalizaciju dogovora te preseljenje.” rekao je Klajn.

Tekst i foto: K.Konig/SiB.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari