Kandit na tržište plasirao nove čokolade i bombone

Osječka tvornica čokolade i bombona Kandit Osijek ovih dana na tržište je plasirala dva svoja do sada najveća i najznačajnija projekta.

Osječka tvornica čokolade i bombona Kandit Osijek ovih dana na tržište je plasirala dva svoja do sada najveća i najznačajnija projekta.

Kako piše današnji Glas Slavonije, riječ je o potpuno novoj liniji čokolada Kandit i bombona i karamela Bonko. Kandit čokolade su tehnološki najzahtjevniji projekt. Lansiranju čokolada prethodilo je ulaganje u novu tehnologiju vrijednu približno dva milijuna eura, koja omogućava proizvodnju prema novoj recepturi visokokvalitetne čokolade i novo pakiranje – zavarenu aluminijsku foliju. U okviru toga projekta osmišljena je i dizajnirana tabla novih dimenzija, čije kockice imaju sada nove proporcije, ovisno o vrsti čokolade.

– Nova čokolada je u trendu onoga što tržište traži. Gotovo godinu dana radili smo na njezinu razvijanju i testiranju potrošača. Napravili smo nekoliko serija tzv. ‘slijepih testova’, kontinuirano unapređujući sastav čokoladne mase, sve dok čokolada nije polučila bolji rezultat od konkurenata na tržištu. Nastojali smo stvoriti čokoladu koja je topivija, odnosno mekša i “lakša” – kažu za Glas Slavonije direktor Mario Müller i direktorica marketinga mr. Marijana Javorović.

Tako su nove čokolade dobile i novi moderni dizajn, a a za sada je u ponudi šest okusa: Lješnjak, Petit Beurre, Mliječa čokolada, Tutti-Frutti, Confettino i Nugasso.  Posljednje dvije novitet su na hrvatskom tržištu. Prva je čokolada s Confettino bombonima koji su također nedavno lansirani u novom izgledu i poboljšane kvalitete. Nugasso je čokolada punjena lješnjak kremom iz Kandit For You bombonijere.

Cijela paleta čokolada od sada ima zajedničko ime i vizualni identitet. Tako i Riki postaju Kandit čokolade s rižom.

Na tržište je lansirana i linija novih karamela i bombona Bonko za najmlađe potrošače. Predstavljene su i nove varijante okusa, poput Bonko Višnja, ili novi tip karamele s dva okusa kao Bonko Magic Duo.

Opširnije o ovom novom projektu Kandita pročitajte na stranicama Glasa Slavonije.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari