Unikomu posebno priznanje Kea/Entente Florale Europe – CRO 2012

U Solinu je od 10. do 13. listopada održana promotivna manifestacija, 19. INTERSTAS (Međunarodna smotra turizma, filma i krajobraza), 15. ITF/CRO (Međunarodni festival turističkog filma i 11. KEA/EFE-CRO (predstavljanje hrvatskih gradova za Zlatni cvijet Europe), u sklopu koje je, sukladno propozicijama natjecanja, Grad Osijek predstavljen i u Izlagačkom programu.

Izložbeni prostor uredili su zajedno Grad Osijek, Turistička zajednica Grada Osijeka, Centar za odgoj i obrazovanje “Ivan Štark” iz Osijeka i Unikom d.o.o. , koji je, kao i svake godine do sada, svojom originalnošću plijenio pozornost okupljenih visokih uzvanika, gostiju te medija.

S obzirom da je ocjena hrvatskog Direktorija KEA/Entente Florale Europe da je Grad Osijek sjajno odradio cjelokupni program prezentacije grada, te da se dostojno predstavio međunarodnom žiriju, koji je boravio u Osijeku od 21. do 23. lipnja ove godine i osvojio BRONCU u konkurenciji 2.700 europskih gradova iz 12 zemalja Europske Unije, na ovoj prestižnoj manifestaciji uručene su i nagrade.

Tako je predsjednik Uprave Interstasa, ITF CRO, AEFP/EFE, Vojko Pleština, uručio osječkom gradonačelniku, Krešimiru Bubalu,  POVELJU F.E.S.T. 2012, Gradu Osijeku pripao je ZLATNI INTERSTAS 2012, a Unikom, TZ Grada Osijeka i Centar “Ivan Štark” dobili su POSEBNO PRIZNANJE za izuzetan doprinos nominaciji grada Osijeka za Zlatni cvijet Europe 2012 i osvajanju BRONCE.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari