Global Village u Avenue Mallu

Avenue Mall Osijek i AIESEC Osijek pozivaju vas na Global Village u subotu, 10.11. u 16:00 sati u Avenue Mall Osijek.

Studentska udruga AIESEC Osijek ponovno organizira sajam kultura pod nazivom Global Village. Nakon uspješno odrađenog prethodnog projekta i ove godine će se Global Village održati upravo u Avenue Mallu, u subotu, 10.11. s početkom u 16:00 sati gdje vas očekuje bogat zabavni program te običaji sa svih strana svijeta.

Global Village je tradicionalni projekt koji AIESEC organizira diljem svijeta u nadi promicanja interkulturalnog dijaloga i tolerancije te ostvarivanja zajedništva u svijetu. Lokalni odbor AIESEC-a u Osijeku sa zadovoljstvom organizira ovaj projekt kako bi u Osijek donio dašak stranih kultura te njihove običaje približio građanima Osijeka i njegove okolice.

I na ovom sajmu kultura očekuju vas mnoge zemlje poput Nizozemske, Poljske, Brazila, Rumunjske gdje će njihovi predstavnici pokazati svoje običaje, tradiciju, plesove i pjesme. Što su za vas pripremili i na koji način će se predstaviti saznajte u subotu, 10. studenog 2012. godine.
Nemojte provesti još jedan vikend sanjareći o dalekim zemljama, dođite u Avenue Mall Osijek na Global Village i pretvorite san u stvarnost.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari