Božićni sajam na Trgu slobode

Novo otvoreni Trg slobode ugostiti će i prvo događanje nakon svog svečanog otvorenja. Tako će 14. i 15. prosinca održati Božićni sajam u organizaciji Glasa Slavonije.

Posljednjih godina sajam se u organizaciji Glasa Slavonije, održavao u dvorani Gradski vrt te u Tvrđi. Ipak, božićni duh znatno je najprisutniji na otvorenome u samome centru grada što je vidljivo u gradovima poput Beča, Praga, Budimpešte gdje naši sugrađani odlaze kako bi uživali u tome duhu. Nažalost, sajam će kako smo i rekli trajati samo dva dana iako smo dojma kako bi isti mogao trajati puno duže, a tako bi se na neki način i oživio sami centar grada.

Glas Slavonije d.d. u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Osijeka, pod pokroviteljstvom Grada Osijeka, te HGK – Županijske komore Osijek organizira četvrtu godinu za redom, zbog velikog interesa javnosti i poslovnih partnera organizira Božić u Osijeku, prodajno-izložbenu i zabavno-edukativnu manifestaciju s ciljem predstavljanja proizvođača, podupiranja regionalnog razvoja, te promocije grada i regije.

Svi zainteresirani za izlaganje na štandovima trebaju se javiti u marketing službu Glasa Slavonije, a cijena za izlagače iznosi 250 kuna za oba dana. Sajam će se održati u vremenu od 9 do 20 sati.

Tekst: SiB.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari