Kandidati oporbe za mjesto gradonačelnika Osijeka

Uoči lokalnih izbora, koji se održavaju 2013. godine, oporbene stranke u Osijeku istaknule su neke od svojih kandidata za gradonačelnika.

Tako će prema neslužbenom saznanju Glasa Slavonije kandidat HDZ-a na predstojećim lokalnim izborima biti abdominalni kirurg, zaposlen u Kliničkom bolničkom centru Osijek Dražen Vidović.

Sam Vidović nije još službeno potvrdio ovu odluku, ali jedan visokopozicionirani izvor iz stranke potvrdio je kako je kandidatura “sigurna 99,9 posto“, a i sam Vidović se u nekoliko prijateljskih krugova pohvalio da će baš on biti kandidat, donosi današnji Glas Slavonije.

Mogućnost kandidature zanima i bivšeg gradonačelnika Osijeka, Antu Đapića, koji ozbiljno razmišlja o tome da se kandidira bez potpore bilo koje stranke jer bi tako, misli, mogao privući glasove šireg kruga građana.

Iz SDP-a ističu kako će ovih dana provesti istraživanja i ‘opipati puls’ javnosti, što se tiče nekoliko mogućih kandidata za gradonačelnika.

Iz vladajuće stranke, HDSSB-a pak ističu kako su njihovi kandidati odavno poznati, kao i prethodnih izbora za mjesto gradonačelnika Krešimir Bubalo, te za župana Vladimir Šišljagić.

Izvor: Glas Slavonije

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari