Natječaj: Bira se najljepši snjegović Osijeka

Grad Osijek poziva sugrađane, one male, one malo starije pa i one najstarije koji vole uživati u snježnim radostima, na sudjelovanje u našoj akciji izbora najljepšeg snjegovića u Osijeku.

Osijek je poznat po svojim ledenim skulpturama koje su prošle godine osvanule u Tvrđi. Bit će njih i ove godine, no želja  je potaknuti što više naših sugrađana da se uključe u zimske radosti i da neovisno o lokaciji u gradu Osijeku, bilo u vlastitom dvorištu, ispred zgrade u kojoj stanuju ili na jednom od gradskih trgova, prionu zabavnom poslu izrade snjegovića.
[span class=camera]GALERIJA: Bijeli vikend u Osijeku[/span]
Forma izrade je slobodna, nema ograničenja u veličini ili “opremi”, samo dajte mašti na volju.

Fotografiju snjegovića dostavite u Gradsku upravu, a prosudbeni žiri će izvršiti izbor najljepših i najzanimljivijih. Osigurali su i tri nagrade i to 3.000,00 kuna za autora/e najljepšeg snjegovića Osijeka, te 2.000,00 kuna za drugu i 1.000,00 kuna za treću nagradu.
[span class=camera]POGLEDAJTE: Što raditi NA snijegu i SA snijegom[/span]
Fotografije vaših snjegovića i osobne podatke (ime i prezime, adresu i broj telefona) možete poslati na e-poštu zeljko.loncar@osijek.hr, odnosno sve zajedno u koverti možete osobno donijeti u Gradsku upravu, Kuhačeva 9 ili poslati u pismu na istu adresu (s naznakom: Najljepši snjegović Osijeka).

Osijek.hr 

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari