VIDEO: Potpisan ugovor za gradnju prve faze zone Nemetin

Grad Osijek i Osijek-Koteks d.d. sklopili su Ugovor za izgradnju prometnih površina i oborinske kanalizacije u Industrijskoj zoni Nemetin (I. faza).

Potpise na Ugovor vrijedan 8.337.492,55 kuna stavili su gradonačelnik Krešimir Bubalo te predsjednik Uprave Osijek-Koteksa Herman Molzbichler i član Uprave Ivica Crnković. Ugovor je sklopljen na temelju provedenog otvorenog postupka javne nabave za izgradnju prometnih površina i oborinske kanalizacije u Industrijskoj zoni Nemetin (I. faza) i ponude Zajednice ponuditelja Osijek-Koteks d.d. i Ured ovlaštenog inženjera geodezije Zoran Marčec, a koja je u navedenom postupku javne nabave odabrana kao najpovoljnija.

Predmet ovoga ugovora je izgradnja prometnih površina i oborinske kanalizacije u Industrijskoj zoni Nemetin sukladno tehničkom opisu iz natječajne dokumentacije. Glavni projekt izradio je Zavod za urbanizam i izgradnju d.d. Osijek. Rok dovršetka radova je deset mjeseci od uvođenja u posao, u svemu sukladno dinamičkom i financijskom planu izgradnje koji je sastavni dio ugovora.

Opširnije u VIDEO prilogu STV-a:

Tekst: Osijek.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari