SDP i Bubalo o čišćenju snijegom zametenih ulica

Zbog neočišćenih ulica u gradu osječki Forum mladih SDP-a dijelio je danas na Trgu Ante Starčevića građanima letke na kojima ukazuju na nelogičnosti i nesnalaženje komunalnih službi s čišćenjem snijega.

Prozvali su gradonačelnika Krešimira Bubala da je jedan od prioriteta neopravdano bila i ulica u kojoj on živi. Predsjednik SDP-ovog Foruma mladih Zoran Šalamun oprimjerio je to fotografijama na kojoj je dokumentirano da je u nedjelju, 9. prosinca očišćena Vodenička ulica u kojoj živi gradonačelnik Bubalo iako je ona 1. B kategorije prioriteta, dok neke druge ulice, koje su čak i više kategorije, nisu bile pravodobno očišćene.

Gradonačelnik Bubalo danas je ponovio da se gradske ulice čiste po prioritetima, pri čemu se najprije moraju očistiti one na prilazima škola, bolnica i hitne pomoći, a on, slučajno, stanuje u blizini zgrade hitne pomoći.

Stanujem u ulici koja se čistila i prije nego što sam bio gradonačelnik, a sigurno je da moji susjedi, sada kad sam gradonačelnik, ne mogu očekivati da im se stvori hendikep i da se ulica ne čisti“, rekao je Bubalo.

Ocijenio je kako su proteklih dana čišćenje snijega ometale niske temperature na kojima sol ne djeluje te da su se u čišćenje uključili mnogi volonteri, među kojima i članovi HDSSB-a, te da bi volio da su i volonteri SDP-a nešto radili.

Što su htjeli reći akcijom “Bubalova ulica je čista! A kakva je Vaša ulica?” objasnio je predsjednik SDP-ovog Foruma mladih Osijek Zoran Šalamun za Radio Osijek. Izjavu poslušajte ovdje.

Izvor: Radio Osijek

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari