Glavaš demantirao glasine: Bubalo ima moje puno povjerenje

Komentar kolumnistice Gordane Lesinger na portalu Politika Plus, u kojem je kazala kako je osječki gradonačelnik Krešimir Bubalo izgubio Glavaševo povjerenje izazvao je reakciju Branimira Glavaša iz KPZ-a Mostar piše današnji Glas Slavonije

Uz posredovanje glasnogovornika HDSSB-a Karla Šatvara, Glavaš je za tekst Gordane Lesinger kazao kako sadrži niz neistina i jednu istinu. A jedina istina je da HDZ u Osijeku “nema šanse uzeti vlast, ali ne zbog uspavanosti, već zbog nesposobnosti, bezidejnosti i kriminalnog naslijeđa koje HDZ prati i pratit će u budućnosti”.

Glavaš je najvećom neistinom koja, kako je rekao, graniči s očito smišljenom i konstantno plasiranom laži, smišljenoj u HDZ-ovoj političkoj kuhinji, nazvao tvrdnju kolumnistice da je gradonačelnik Osijeka izgubio njegovo povjerenje.

– Gospodin Krešimir Bubalo od 2004. godine i vremena kada je prvi put izabran za župana osječko-baranjskog imao je i ima do današnjeg dana punu potporu, kako Predsjedništva HDSSB-a, tako i moju apsolutnu podršku i puno povjerenje. Isto kako je na moj prijedlog u svibnju 2009. godine istaknut za kandidata za osječkog gradonačelnika (a ne više za osječko-baranjskog župana) i do nogu potukao sve svoje protukandidate, tako je i na Predsjedništvu HDSSB-a održanom u Mostaru još u lipnju 2012. godine već istaknut kandidatom HDSSB-a za gradonačelnika Osijeka u nadolazećim izborima – istaknuo je Glavaš.

Opširnije: www.glas-slavonije.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari