Blagdanska dežurstva

Iako je sutra Božić određene službe i sutra će pružati svoje usluge.

Benzinske crpke

Inine benzinske crpke na Čepinskoj cesti, u Kanižlićevoj i Trpimirovoj ulici (istok) bit će otvorene od 0 do 24 sata, dok će benzinske crpke na Vinkovačkoj cesti i Vukovarskoj ulici raditi od 6 sati do 22 sata, a crpka u I.G.Kovačića od 6 do 14 sati.

Ljekarne

Dnevno dežurstvo u dane blagdana organizirano je u ljekarni Park (Park kralja P. Krešimira IV. br. 6) Osijek od 7 do 21 sat, te u ljekarni Centar (Trg Ante Starčevića 7) od 0 do 24 sata.

Posjet bolesnicima

Posjeti bolesnicima u Kliničkoj bolnici Osijek na Badnjak su dopušteni od 16 do 17 sati, a 25. i 26. prosinca od 10 do 12 i od 16 do 18 sati.

Pošta

Svi poštanski uredi će za Božić i drugi dan Božića biti zatvoreni.

GISKO

Sve službe i odjeli Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek će na Badnjak raditi od 8 do 13 sati, a na sam Božić te dan poslije na Stjepanje bit će zatvoreni.

GPP

Na Badnjak će tramvaji na obje linije po završetku svete mise polnoćke imati dodatni polazak s Trga Ante Starčevića u smjeru Višnjevca, Zelenog polja i Bikare. U vrijeme školskih praznika (od 24. prosinca do 13. siječnja) tramvaji će prometovati prema privremenoj kronologiji koja će biti objavljena na web stranici GPP-a te na tramvajskim stajalištima na kojima se može postaviti izvadak iz voznog reda. Opšrinije o prometovanju GPP-a za vrijeme blagdana pogledajte ovdje.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari