Novčana nagrada onome tko otkrije autora POW i LUV natpisa!

Reagirao je Savjet Mladih grada Osijeka na naš članak o brojnim natpisima POW i LUV (vjerojatno istog ili grupe autora) te je na današnjoj press konferenciji ponudio novčanu nagradu onome tko otkrije njegov/njihov identitet.

330d5e25b867837c74c1815861bd55d7.jpg

[span class=camera]FOTO: Tko to ne voli svoj grad!?[/span]

“Grad Osijek godišnje izdvaja od 2 – 4 milijuna kuna za obnovu uništene gradske imovine, a ista sredstva mogao bi uložiti u izgradnju dječjih igrališta ili pak izgradnju javne rasvjete na području grada” – naglasio je predsjednik Savjeta mladih Filip Glavaš.

Grad je u policiji već podigao kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja, a osoba koja otkrije identitet ovog/ovih počinitelja biti će nagrađena s novčanom nagradom u iznosu od 2000 kn. Prije svega ovo bi trebalo biti upozorenje da se ne isplati uništavati gradsku i privatnu imovinu. Ukoliko želite počinitelja možete prijaviti na 192 (Policija) ili na mail jasenka.madjarevic[at]osijek.hr, diskrecija je zajamčena.

Osim novčane nagrade onome tko otkrije identitet počinitelja najavljeno je i postepeno uklanjenje natpisa s gradske imovine.

Tekst: K.Konig/SiB.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari