Obnova ‘Srednjike’ gotova do proljeća

Zidine Tvrđe koje su provirile iz tla na samo 30-ak centimetara iskopa na Srednjoškolskom igralištu nisu usporile radove i rekonstrukcija popularne Srednjike obavlja se punom parom, donosi Glas Slavonije.

Početkom ove godine našli smo ostatke zidina te privremeno obustavili radove baš u vrijeme kada nam i vremenske prilike nisu išle na ruku. Mjesto na kojem smo pronašli ostatke zidina zatrpava se pijeskom i mi nastavljamo radove kako bismo poštovali zacrtanu dinamiku. Od arheoloških pronalazaka više nas je usporila kiša, snijeg i blato, ali napredujemo i trebali bismo završiti u roku – objašnjava za Glas Tomislav Šebek, voditelj radova na Srednjoškolskom igralištu.

Ukoliko vremenske prilike dopuste, Srednjika bi proljeće trebala dočekati s novim asfaltom na nogometnim terenima, tartan atletskom stazom, košarkaškim terenom od posebne gumirane podloge, zaletištem za skokove u vis i skokove s motkom, bacalištem, boćalištem, svlačionicama. Radovi su vrijedni 4,5 milijuna kuna, a izvođač je tvrtka Gradnja.

SiB.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari