Obrat u HSP-u: Anto Đapić izbačen iz stranke!

Anto Đapić bio je “90 posto siguran” kako će biti kandidat za gradonačelnika grada Osijeka na predstojećim lokalnim izborima, a danas je čini se 100 posto sigurno kako to neće biti kao član HSP-a.

Naime, Predsjedništvo HSP-a na sjednici održanoj u Sisku, odlučilo je kako se iz stranke isključuje Anto Đapić. U priopćenju se ne navodi razlog isključenja, ali kako je rekao za Jutarnji list, Daniel Srb, aktualni predsjednik stranke, Đapić je bio stalni razlog svađa i razdora u pravaškom korpusu te da je zbog toga veliki broj članova napustio sami HSP. Također, Đapić je rekao kako se više neće baviti aktivnom politikom, ali je najavom kandidature za gradonačelnika Osijeka to prekršio.

Zanimljivo samo nekoliko minuta prije negoli je Đapić isključen iz stranke, na stranicama HSP-a objavljena je njegova kandidatura da bi ubrzo ta objava bila maknuta, a Đapić izbačen iz stranke.

Još uvijek se očekuje njegova izjava vezana uz samo izbacivanje. Hoće li se Anto Đapić ipak kandidirati kao nezavisni kandidat za sada nije poznato. Ako je vjerovati anketama trenutno je četvrto plasirani i to iza Bubala, Vrkića i Pecnika.

SiB.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari