Za stan pored osječkog HNK ne traže 450, već samo 280 tisuća eura

Na članak pod naslovom “Za stan u Županijskoj ulici traže 450.000 eura, upita kupaca nema već 3 godine”objavljen u Glasu Slavonije, a kojeg smo i mi prenjeli reagirala je obitelj Pavić koja je vlasnik nekretnine, navode kako je cijena netočna.
 [blockquote] POGLEDAJTE: Cijene stanova u Osijeku: Za stan pored osječkog HNK, traži se nevjerojatnih 450 tisuća eura [/blockquote]

“Netočne su informacije da se stan u Županijskoj ulici, uz samu zgradu HNK prodaje za 450.000 eura. Oglašena cijena ovlaštene agencije za prodaju predmetne nekretnine ‘Orbit nekretnine’ je 280.000 eura. Agencija ‘Nekretnine Osijek’ nema ugovor o posredovanju u prodaji predmetne nekretnine s nama kao prodavateljima pa samim tim nije niti ovlaštena niti upućena u cijenu nekretnine i za davanje bilo kakvih informacija u vezi s istom. Osim toga, nije nam jasno iz kojeg izvora agenciji ‘Nekretnine Osijek’ informacija o tome je li za predmetnu nekretninu u zadnje tri godine bilo upita kupaca ili nije, i zašto takvu tvrdnju naglasiti. Nije nam jasna svrha ni cilj koji je trebao biti postignut objavom takve netočne informacije, osim otežavanja prodaje naše nekretnine”, stoji u pismu vlasnika Gorana i Daniele Pavić.

Inače, oglas s cijenom navedenom u članku još je u ponedjeljak poslijepodne stajao na jednom internetskom oglasniku, no jučer je uklonjen.

Izvor: Glas Slavonije

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari