Ena Šarac pomogla Nori, a sada ona treba vašu pomoć

Ena Šarac, teško bolesna 18-godišnjakinja iz Osijeka koja je rasplakala Hrvatsku dirljivim apelom da se novac namijenjen njoj daruje maloj Nori Šitum, kazavši: “Nori je jako hitno i ima samo još par dana da ode po život, ja imam još puna dva tjedna”, bit će prva kojoj će se pomoći viškom novca prikupljenog za Noru!

Da novcem preostalim od liječenja planiraju spasiti i drugu teško bolesnu djecu, organizatori humanitarne akcije za Noru najavljuju već danima, a danas je Udruga hrabro dijete na svojim stranicama objavila: “Jutros je Udruga odlučila, zahvaljujući Vama, da podupre liječenje male Ene Šarac!”. Dodali su i kako broj telefona za donacije (060-800-558) i žiro račun udruge Hrabro dijete, preko kojeg su se također skupljala sredstva za Noru, ostaju jednaki: Udruga Hrabro dijete; OIB: 58243364080; Žiro račun: Zagrebačka banka 2360000-1102209843 (Za uplate iz inozemstva: IBAN: HR0423600001102209843; SWIFT CODE: ZABAHR2X).

Cyber knife metoda je koja joj može pomoći, a nju mogu obaviti doktori u Munchenu. Zračenje je to koje nakon nekoliko tretmana uklanja tumor, ali je za njega potrebno prikupiti novih 200 tisuća kuna, a još uvijek nisu ni pokrili troškove od 50 tisuća eura nakon posljednje operacije.

Ena je 2003. godine tri puta operirana u KBC-u Rebro te se uspješno borila s bolešću, uz stalne kontrole u Zagrebu. Od rujna 2009. godine Eni se bolest počela vraćati, a terapije i operacije opet su dio Eninog života. Ova hrabra djevojka i veliki borac, operirana je u svibnju prošle godine na klinici u Bruxellesu gdje joj je veliki dio tumora odstranjen, a ostatak je potrebno tretirati daljim operacijama. Enina majka je nezaposlena, a otac joj je na minimalnoj plaći te se snalaze na sve načine kako bi Eni osigurali sve što joj je potrebno za ovako dugotrajno i financijsko skupo liječenje.

Svi ljudi dobre volje koji žele pomoći Eni mogu uplatiti svoje donacije i na žiro-račun kod Privredne banke Zagreb d.d., broj: 2340009-3104119971, vlasnik računa Biserka Šarac. 

I Televizija Slavonije i Baranje se uključila u akciju prikupljanja pomoći.

Više saznajte u video prilogu 

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari