VIDEO: Nova hala BIOS-a otvara se u svibnju

Gradnja nove hale BIOS-a  počela je u siječnju prošle godine, a u svibnju ove trebala bi biti završena nova modularna hala u Poduzetničkom inkubatoru BIOS vrijedna milijun i četristo tisuća Eura. Milijun Eura su bespovratna sredstva Europske unije, dok ostatak financiraju grad Osijek i sam BIOS.

Radovi idu predviđenom brzinom i svi će rokovi biti ispoštovani. Uvjerili su se u to gradonačelnik Osijeka Krešimir Bubalo i njegov gost, gradonačelnik Biograda na Moru Ivan Knez.

Biograd namjerava graditi poduzetnički inkubator za kojega, također, planira privući europske novce. U suradnji s osječkim Poljoprivrednim fakultetom žele uzgajati šarane u Vranskom jezeru. Osim toga, planiraju što više slavonsko-baranjskih proizvoda ponuditi na svojemu tržištu, što se već čini, primjerice, na manifestaciji Najduži stol.

No, trenutačno goste iz Biograda najviše zanima gradnja i funkcioniranje poduzetničkog inkubatora. Kako su domaćini upoznali goste, ovaj novi objekt osječkoga BIOS-a imat će 24 nova poslovna prostora i bit će energetski učinkovit. Svi su uvjereni da će i novi prostori biti brzo popunjeni te da će biti nadograđena još dva kata.

Više pogledajte u video prilogu STV-a.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari