Postani član tima za odnose s korporativnim sektorom

AIESEC Osijek otvara nekoliko novih mjesta u Timu za odnose s korporativnim sektorom.

Ukoliko se želiš baviti eksternim pozicioniranjem, analizom i segmentacijom tržišta, prodajom te poboljšanjem postojećih proizvoda, tražimo upravo tebe!

Nije potrebno iskustvo u prodaji, već volja za učenjem. Mi smo tu da ti pomognemo usavršiti vještine i omogućimo kvalitetne edukacije i simulacije koje će ti omogućiti sigurnost, znanje i iskustvo.

Još uvijek nisi siguran jesi li prava osoba za ovaj tim? Ako imaš slobodnog vremena, želiš upoznati nove ljude, umrežiti se te steći nova znanja i vještine – ovo je pravi tim za tebe. Kroz rad u timu steći ćeš više samopouzdanja, razviti komunikacijske i prezentacijske vještine, steći iskustvo rada u prodaji i mnogo više.

Kako se prijaviti? Veoma lako! Samo pošalji svoj životopis na mail: aiesec.osijek@gmail.com. Prijave su otvorene do 15.12.!

Što je AIESEC?

AIESEC je najveća svjetska studentska organizacija koja mladim ljudima pomaže otkriti i razviti njihove potencijale kako bi imali pozitivan utjecaj na društvo.
U više od 60 godina postojanja u svijetu, AIESEC prepoznaje važnost međukulturalnog razumijevanja i suradnje kao osnove stvaranja lidera budućeg poslovnog svijeta, te pruža dodatne mogućnosti učenja kroz seminare, konferencije i međunarodne prakse.

Vjerujući da je najbolji način za razvoj lidera mogućnost da sami iskuse izazove koje donose različite kulture i načini poslovnog vođenja, AIESEC svake godine tisućama studenata pruža mogućnost života i rada u jednoj od 124 zemlje diljem svijeta.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari