Vijesti / Osijek

13 i 15 godina

Hranu iz azila ukrala djeca?!

Hranu iz azila ukrala djeca?!
PR

Prema riječima ljudi iz Azila radi se o djeci koja su im dobro poznata

Osječka policija jučer je izvijestila o naročito drskoj krađi u osječkom Azilu za pse. O svemu se oglasio i Azil.

"Ako možete vjerovati, pokradeni smo. Da, provalili su u Azilovo skladište i ukrali hranu. I da, to su učinila djeca. Pardon, to su učinila djeca kojoj, bez obzira na to što vidim kako ih roditelji odgajaju i što im u familiji čim neko postane punoljetan zavši u zatvoru, e toj djeci sam se trudila pokazati kako može i drugačije, pet godina ima kako su doselili i svi su ih šikanirali al ne, ja sam htjela da im damo šifru od interneta jer ionako imamo bespla internet, i mi smo ga dobili pa zašto ga ne bismo dijelili s drugima, kad dobijemo slatkiše ja ih proslijedim njima jer znam da im roditelji to nikad neće staviti na stol, puštali ih za stol s nama da se najedu, nosili imkolače s evenata,
pokušavala im ugrađivati radne navike, razvijati empatiju, učiti ih da se o slabima treba brinuti....učila ih kako da budu nježni sa psima... Oni danas imaju 13 i 15 godina i oni su ukrali od onih koji najmanje imaju. Od napuštenih pasa.

Oni su znali di uć a da im psi ništa ne mogu, razvalili su lokot na skladištu i krali,
krali od nas bez imalo grižnje savjesti. Jesam, da, bila sam tolko bijesna da sam se rasplakala od bijesa, pobit sam ih htjela! Al to kolko sam tužna... Pa ti davaj ljudima.

azil
katastrofa Azilu u Nemetinu iz skladišta ukradena hrana za pse

Ukrali su nam hranu u vrijednosti od oko 600 eura, uglavnom hranu za štence, za bubrežne bolesnike, gastro hranu, sve ono što su nam najdragocjenije donacije,
ono, uzeli su psima iz usta!", kažu u Azilu.

Iz azila dodaju: "Mislim, da, šta će im ta hrana? Prodat će ju ćaća za šteku cigareta.
I kad će nama išta od toga biti refundiramo? Neće nikada, kakve veze što je bila i policija i odrađen očevid i sve kad su u pitanju djeca. Nema godina i nešto da nam je kasicu u Porti ukrala klinka od 10ak godina, u društvu svojih roditelja. Snimila ju kamera. Šta se desilo? Ništa jer su to djeca...".
 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!