Vijesti / Osijek

Odali joj počast

Studenti i prijatelji oprostili se od pokojne kolegice Mihaele ispred Pravnog fakulteta u Osijeku

Studenti i prijatelji oprostili se od pokojne kolegice Mihaele ispred Pravnog fakulteta u Osijeku
Borna Jakšić/PIXSELL

Studentski zbor Pravnog fakulteta u Osijeku već se jučer objavom na službenoj Facebook stranici oprostio od ubijene studentice

Kako je najavljeno, kolegice i kolege studenti osječkog Pravnog fakulteta te prijatelji pokojne Mihaele Berak danas su u 11 sati ispred glavnog ulaza u zgradu fakulteta ostavili upaljene lampione i cvijeće, opraštajući se na taj način posljednji put od ubijene 21-godišnjakinje iz Osijeka.

"Teško je sada pronaći prave riječi za ovu situaciju, odnosno veliku tragediju i gubitak koji smo doživjeli. Vjerujem da je posebno teško njezinim kolegicama i kolegama, a ponajviše, u prvom redu, obitelji. Tako ovim putem u ime svih studenata Pravnog fakulteta u Osijeku izražavam iskrenu sućut njezinoj obitelji", poručio je Karlo Rašić, predsjednik Studentskog zbora Pravnog fakulteta u Osijeku za Index.hr.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Studentski zbor Pravnog fakulteta u Osijeku već se jučer objavom na službenoj Facebook stranici oprostio od ubijene studentice. Mihaelin pogreb održao se u 12,20 sati na Centralnom groblju u Osijeku.

FOTO: Borna Jakšić/PIXSELL


Izdvojeno

Reci što misliš!