Vijesti / Osijek

preokret

DORH: Policajac iz čijeg je pištolja usmrćena mlada Osječanka osumnjičen za ubojstvo

DORH: Policajac iz čijeg je pištolja usmrćena mlada Osječanka osumnjičen za ubojstvo
Ilustracija (Sanjin Strukić/PIXSELL)

''Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 27-godišnjak počinio navedeno kazneno djelo na štetu hrvatske državljanke rođene 2002.'', objavio je DORH nakon ispitivanja osumnjičenoga

Nove, neočekivane vijesti vezane uz smrt 21-godišnje M.B. koja je smrtno stradala od hica iz službenog pištolja svoga 27-godišnjeg dečka M.S.-a.

Isprva se nagađalo da je u pitanju bio nesretan slučaj ili ubojstvo iz nehata, a Policijska uprava osječko-baranjska danas je ranije izvijestila da je protiv policajca podnijela kaznenu prijavu za teško kazneno djelo protiv opće sigurnosti i dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

No, piše Jutarnji list, ubrzo se oglasio DORH koji je priopćio da je kazneno djelo prekvalificirano u kazneno djelo ubojstva te su predložili određivanje istražnog zatvora.

"Županijsko državno odvjetništvo u Osijeku je, nakon ispitivanja hrvatskog državljanina (1996.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela ubojstva iz čl. 110. Kaznenog zakona/11, podnijelo sucu istrage Županjskog suda u Osijeku prijedlog za određivanje istražnog zatvora zbog opasnosti od ometanja istrage i opasnosti od ponavljanja djela. Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 27-godišnjak počinio navedeno kazneno djelo na štetu hrvatske državljanke (2002.)", objavio je DORH.

Predstavnici osječke policije prethodno su rekli kako je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da je 27-godišnji policijski službenik zbog neopreznog rukovanja službenim naoružanjem ispalio hitac koji je pogodio 21-godišnjakinju koja je preminula od ozljeda.


Izdvojeno

Reci što misliš!