Vijesti / Osijek

Zanimljiva prosidba

Kreativan i hrabar potez osječkog vatrogasca: Spustio se užetom pa zaprosio djevojku

Kreativan i hrabar potez osječkog vatrogasca: Spustio se užetom pa zaprosio djevojku
Javna vatrogasna postrojba grada Osijeka

Njihova ljubavna priča sada ulazi u novo poglavlje, ispunjeno zajedničkim snovima, srećom, ali i pokojim izazovom

Djelatnik Javne vatrogasne postrojbe grada Osijeka Tomislav Zubčić zaprosio je svoju djevojku i životnu suputnicu Saru. Učinio je to na kreativan i hrabri ''vatrogasni'' način koji će se zasigurno prepričavati još godinama unaprijed. To je predivno iznenađenje, uz pravu dozu adrenalina, dovelo do trenutka u kojemu je Sara radosno pristala postati Tomislavova buduća supruga.

Ove ''vatrogasne'' zaruke nisu priča samo o vještini i hrabrosti, već i o dubokoj i iskrenoj ljubavi koja je spojila ovaj par. Njihova ljubavna priča sada ulazi u novo poglavlje, ispunjeno zajedničkim snovima, srećom, ali i pokojim izazovom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tomislavu i Sari želimo sve najbolje u njihovom budućem zajedničkom životu. Neka njihova ljubav uvijek gori svjetlom strasti i podrške, a ''vatrogasna'' hrabrost koja ih je spojila bude temelj za sve što dolazi. Neka ova ''vatrogasna'' romansa bude inspiracija i podsjetnik na to da ljubav može biti spremna nositi se s bilo kojim izazovom koji život stavi pred nas. Sretan im zajednički put prema vječnoj sreći!

Zanimljive detalje Tomislavove prosidbe pogledajte i sami u videu koji slijedi.


Izdvojeno

Reci što misliš!