Vijesti / Osijek

početak gradnje uskoro

Jabil na svojim stranicama najavio lokaciju u Osijeku: "Početak rada u prvim mjesecima 2024.!"

Jabil na svojim stranicama najavio lokaciju u Osijeku:
Jabil

Jabil je jedan od najvećih pružatelja proizvodnih rješenja na svijetu

Američka komapanija Jabil u procesu je uspostavljanja nove proizvodne tvornice u Osijeku. Kako je i ranije najavljeno, jedna je to od najvećih investicija u povijesti Hrvatske.

"Ova ekspanzija je strateški potez koji se podudara sa fokusom Jabil-a na dugoročne sekularne trendove i rast u sektorima obnovljive energije, električnim vozilima, zdravstvu, 5G i rješenjima zasnovanima na cloud tehnologiji. Nova tvornica će služiti kao središte za Jabil-ov nastavak predanosti inovacijama, održivosti i pružanju sveobuhvatnih proizvodnih rješenja našim kupcima", najavili su na svojoj internet stranici.

jabil
1500 radnih mjesta Jabil gradi novi centar izvrsnosti za proizvodnju u Osijeku, prijavite se za posao već danas!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Jabil je jedan od najvećih pružatelja proizvodnih rješenja na svijetu, koji surađuje s više od 450 vodećih svjetskih marki kako bi njihovi proizvodi došli na tržište. Koristeći snagu više od 260.000 ljudi na više od 100 strateških lokacija diljem svijeta, Jabil pruža sveobuhvatne usluge dizajna, proizvodnje, upravljanja lancem opskrbe i upravljanja proizvodom za kupce u širokom rasponu industrija. Kao jedna točka odgovornosti, pomažemo:

"Sama kompanija ima za cilj raditi na inovacijama te optimizirati proizvodne procese uz brzu izradu prototipova. Cilj je proizvoditi najkvalitetnije proizvode i komponente koristeći najnovije automatizacijske i procesne tehnologije. Strogo provjeravati i testirati s vlastitim integriranim metodologijama te osigurati da kupci grade na pravoj lokaciji, izvoru pravih materijala i dosegnu ciljna tržišta inteligentnim rješenjima uz osiguran lanac opskrbe", dodaju iz Jabila.

industrijska zona nemetin
velika investicija Radić o Jabilu: "Ovo je jedna od najvećih investicija u povijesti Hrvatske, a već razgovaramo s novim investitorima"
jabil
OGROMNA INVESTICIJA Američki megaprojekt u Osijeku: U prvoj fazi zapošljava se 1500 ljudi, tvornica u pogonu već iduće godine

Izgradnja nove proizvodne tvornice izvrsnosti trebala bi se završiti početkom 2024. godine, a kako smo nesluženo saznali sama gradnja započeti će uskoro nakon što se osiguraju sve potrebne dozvole.


Izdvojeno

Reci što misliš!